Entitatea Facebook

Exista o entitate/egregor care patroneaza si se hraneste cu toate emisiile fiintelor, emanate folosind platforma facebook. Nu este numai o singura entitate, are ca un soi de copii, e ceva mare cu mai multe mecanisme mici ajutatoare. Ca un soi de paianjen mare, cu multi paianjeni mici ajutatori, sau regina mama cu ajutoarele ei muncitoare. Da, asa este. Stiu ca pare surprinzator. Dar orice lucru de pe aici, adica.. aproape orice lucru de pe aici are entitati patronante in realitatea fizica reala/eterica. (fizicul real)

Nu numai facebook, desigur, ci si orice alta platforma unde sunt multi oameni si unde oamenii emit energie. Inainte se foloseau bisericile ca sugatoare de energie, deoarece acolo se strangea multimea. Acum se folosesc aceste asa numite platforme de socializare, sau concerte cu public masiv, proteste, festivaluri, etc – dar sa ma opresc aici, sa nu se sperie vreunul prea tare :))

Si firesc ca ceea ce lumea deja a observat ca fiind troller – asa i-au spus, sunt doar mecanismele ai ajutatoare, patronate de acest egreogor. Multi dintre ei sunt softuri, create sa stimuleze fiintele pentru a emana emotii, culese mai apoi de entitatea patronanta. Mai demult, asta se intampla prin alte metode, azi avem era asta a internetului, iar aceste entitati sunt suficient de “inteligente” sa treaca usor acolo unde sunt oamenii. Defapt, e invers. Ele creaza strandul unde sa vina omul sa se scalde, omul vine, si ele se desfata. Nu omul se aduna in multimi. Majoritatea organizarilor masive, de orice tip, sunt regizate, gandite si sustinute de ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to Top