Something huge is about to happen

Something huge is going on in the invisible right now.

I felt it today, while I went into the village.
In the last few months I stayed mostly here in this house on the hill, having only minimum interaction with the world. But today, as I went to get some water from a spring in the village, I felt this poignant sensation that something huge is about to happen.
I don’t know if it has something to do with the upcoming eclipse, probably not.

But the world felt like a desert, a literal desert.
And it felt like.. things cannot go on like this anymore.
So.. things might begin to change.

DN Apr 02, 2024

2 Responses

  1. Doamna, ceva se intampla mereu, vorba cantecului : unul naste , altul moare. Manifestarile naturii au un impact evident asupra oamenilor asa ca de ce nu si eclipsa din 8 aprilie. Ceea ce se pregateste de atata Amar de vreme Este insa altceva intr-adevar Huge . Suntem in preajma implinirii profetiilor biblice. Faptul ca v-ati retras deja departe de lumea… dezlantuita poate constitui pentru dumneavoastra UN avantaj in rezistenta si supravietuitea ulterioara. Ceva sau Cineva v-a calauzit in luarea unei astfel de hotarari. DACA nu va este cu suparare, din anumite motive eu am tot amanat parasirea vietii urbane dar va trebui sa fac pasul, poate ati auzit despre case parasite care ar putea fi cedate la UN pret decent. M ar interesa, fiindca se pare ca orasele si chiar majoritatea satelor vor deveni adevarate inchisori. Dumnezeu sa va aibe in grija Lui. Si multumiri pentru sfaturile utile pe care le impartasiti . Si totusi natura ne a fost oferita in dar pentru a putea supravietui. Doar ca unii ( din ce in ce mai numerosi) o considera proprietatea lor. De altfel si umanitatea in opinia lor este tot uN fel de ograda personala. Intr-adevar in fata unui copac a unei flori ar trebui sa ingenuchiem. Atentie sa nu devenim animisti. Cel caruia trebuie sa ne rugam Este Dumnezeu. El ne a dat totul spre folosinta insa de cele mai multe ori mintea si dorintele noastre nu sunt folositoare. Cum Este acum gandul meu de a mai aprinde o tigara. M am cam obisnuit ,calmeaza fricile inutile etc. scuze,scuze scuze. Iertati ma DACA v am inoportunat intr UN fel si poate mi spuneti DACA aveti idee despre proprietati mai ieftine , nu neaparat in zona dvs. Si totusi sa fie si comunitati de oameni , de preferinta simpli cu ocupatii traditionale care sa aibe nevoie de oameni la munca nu neaparat contra cost. O farfurie de mancare, chestii
    Sa aveti o zi frumoasa

  2. So touched by your work. Much needed in my life right now. You are a beacon of light and hope. I wish to become friends with you. I really do.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to Top