Cum lucreaza negativitatea – partea 2

Una calda, din seria “Cum lucreaza negativitatea” cu focus pe personajele nativ negative

Toate fiintele aici sunt incorporate intr-un soi de corp / structura / container in care se afla toate preferintele, setarile si programele lor specifice. Aceste programe/preferinte/setari sunt cu noi inainte de a ne “naste”. Sunt in structura containerului in care ne aflam inserati. E ca si cum am fi inserati intr-un costum cosmonaut pentru a putea vizita luna sau martele. Acel costum are anumite setari ale sale, care ne influenteaza experienta pe luna. De exemplu, este stramt pe corp si ne freaca cand mergem, baga aer prea mult si ne vajaie la urechi, etc. Sunt doar exemple.

Similar noi ne aflam aici intr-un soi de container (diferit de corpul fizic) care are in el anumite presetari specifice fiecarui individ. Chiar daca sunt specifice, ele toate vin din anumite presetari mai mari care sunt oarecum comune.

Am scris toata asta ca sa evidentiez ca toti avem incorporat slabiciuni si preferinte, dinainte de a ne naste. Sunt inserate pe structura noastra, structura pe care o vietuim si din care ni se proiecteaza filmul pe care il vedem in fata ochilor. (am scris despre containerul folosit la vietuit aici ) Fiecare fiinta are slabiciuni. Lucruri ascunse, de care se teme, iar astea nu sunt neaparat o alegere constienta, ci mai mult una inconstienta, aflata in obscuritate, de care fiinta inca nu cunoaste ca are datoria de a le privi, a le lumina si astfel a le duce la disparitie.

Toti avem asemenea slabiciuni si lucruri ascunse vederii, de care ne temem sa le privim/simtim. Ei, ce am observat, cand te intalnesti cu o fiinta nativ negativa va accesa in tine, va stimula direct aceste portiuni. Intra in camera si din prima te simti slab, neajutorat, nervos, rusinat, vinovat, etc :))) . Fiecare om are propria sa slabiciune care i se activeaza, nu se activeaza aceeasi la toti, desi sunt fiinte negative care propaga doar anumite senzatii in toate fiintele cu care intra in contact.

Aceste fiinte negative nu se pot opri din a stimula slabiciunile persoanei cu care intra in contact – de cele mai multe ori 100% energetic, vorbele sau actiunile nu sunt necesare in prima faza. Nu este vorba de pozitiv si negativ, defapt, ci doar despre ceea ce recunoaste adevarul si ceea ce ascunde adevarul. Dar nu gasesc un termen mai scurt.

Ei se hranesc din emotia negativa pe care fiinta o simte in preajma lor. E invers decat pare. Acea energie le prieste si ii incanta, ei incep sa devina din ce in ce mai vii, pe cat tu devii din ce in ce mai stresat si nervos.

M-am intalnit chiar azi, din nou, cu astfel de indivizi. E chiar nostim. Intra in camera, te miroase, si incepe sa trimita vibe-uri ca sa te enerveze. Sa iti apese butoanele si sa te faca sa te simti dintr-o data slab. Fiecare are slabiciunea lui, cum am zis mai sus, iar aceste persoane vor accesa butoanele potrivite fiecarei fiinte. In cazul asta cel mai simplu este sa ramanem prezenti si sa ne dam seama de jocul inceput. Ei nu pot decat sa intinda o capcana in care tu sa le lasi prins. De exemplu azi intalnisem un tip care incerca sa ma faca sa ma simt inferioara. Si eu, spre deosebire de alta data, am ramas relaxata, mi-am dat seama de joc, si am ramas sus pe pozitii. Se uita la mine nu intelegea cum de nu ii merge jocul. Nu se putea abtine sa nu ma cantareasca cu privirea ca sa inteleaga de unde sa ma apuce :))) Toate jocurile astea energetice sunt dragute, si ei nu se pot satura sa le joace. E ca si cum si-au intrat intr-un rol de unde nici macar nu isi pot inchipui ca ar vrea sa iasa. Si in preajma acestor fiinte ajungi sa iti simti mereu slabiciunile. Nu te prinzi defapt ca totul e o farsa, un joc pe care ei il joaca, doar doar vor papa niste emotii de la tine.

O fiinta “pozitiva”, care recunoaste adevarul, si merge pe adevar, rareori va sta sa starneasca slabiciunile in ceilalti, deoarece e prea ocupata cu propria sa fiinta si existenta.

Si ce am mai observat e ca multi oameni nu inteleg ce este negativitatea defapt: negativitatea nu este atunci cand te simti tu rau :))) Negativitatea – este ceea ce ascunde adevarul. Ceea ce nu cunoaste, mai bine zis, si nu face uz de adevar – ceea ce propaga uitare si necunoasterea luminii proprii in ceilalti. Uneori te poti simti rau si de la adevar. Si vindecarea poate sa doara, in multe cazuri. In corpul fizic cand luam un remediu natural de multi ori se aplifica simptomele si ne simtim foarte rau, ca apoi sa ne vindecam. Nu inseamna ca tot ce te face sa te simti rau .. e ceva negativ. Negativitatea adevarata este ceea ce ascunde adevarul, incearca sa iti adoarma fiinta, sa uiti de tine insuti, de puterea ta (uneori chiar spunandu-ti ce puternic esti, in mod paradoxal), iti adoarme cunoasterea reala a adevarului, etc.

In fine.. nostim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to Top