Despre structura folosita la vietuit / containerul de vietuire

Structura omului este o reflexie, o refractie fractalizata. Seamana cu corpul nostru, desi corpul nostru este o emanatie a acestei structuri. Seamana in sensul ca e compusa din mii de milioane de milioane de “celule”, doar ca fiecare este un fractal, asemanatoare cu alta, dar diferita, ceva asemanator unui corp compus din mii si milioane de mici oglinzi. toate reflecta tot ceea ce avem noi ca si experienta – nu numai fizica, cum functioneaza corpul, cum curge sangele, etc, ci si emotionala, mentala, credinte, accpetiuni, judecati, imagini de sine, moduri de actiune, preferinte, etc. Toate se afla stocate deja ca si forma in aceasta structura. De acolo sunt emanate inspre experienta fizica. Aceasta structura este, mai degraba, corpul nostru in aceasta lume (din oglinda!). Pe ea am imbracat-o si ei ii ofera fiinta noastra reala atentia sa la schimb. Corpul fizic e o emanatie a acestei structuri. Aceasta structura contine toate codurile inserate vreodata, si pe ea se fac modificarile asupra fiintei noastre. Nu pe mintea noastra, nu pe emotiile noastre, nu pe fiinta noastra reala – ceea ce ar fi imposibil, deoarece ea nu este facuta din ceva ce poate fi programat, are alta natura.

De asta cand se dau comenzi, e bine sa specificam ca se insereaza in structura permanenta a fiintei. Sau sa stergem din structura fiintei.

(Structura pe care o folosim la vietuit, nu este fiinta noastra reala! este ca un corp, dar mai complex. El contine toate corpurile folosite pe aici (fizic, emotional, mental, dorinte, nazuinte, preferinte, personalitate), dar la nivel de structura. De acolo sunt emanate si proiectate inspre experienta “fizica”, asemenea unui diapozitiv.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to Top