Cum lucreaza negativitatea, partea 6: atacul la persoana

Experienta calda cu un negativ:

Am impresia ca aceste fiinte au un soi de camp / force field / palier de realitate. Ei isi instaureaza in jurul lor, in jurul vietii lor si in jurul intregii lor interactiuni cu ceilalti un soi de bula de realitate – pe care au grija sa si-o afirme si concreticizeze cu fiecare respiratie. Cu cat unul de genul e mai avansat si mai puternic e mai implacabil cand vine vorba de aceasta bula de realitate a sa. Multi dintre ei, formeaza apoi un soi de aliante. In care isi sprijina unii altora bulele de realitate, aderand, desigur – la o bula de realitate comuna, o bula de realitate mama, pe care toti o fortifica si sustin. Nu conteaza neaparat forma acestei bule de realitate. In societatea prezenta aceasta bula de realitate poate fi reprezentata de a purta pantofi roz, a mesteca guma mov, si a fuma trabucuri verzi. In alta societate poate fi reprezentata de a vana camile, a gati serpi la jar in desert, si de a te casatorii cu 5 femei. Nu conteaza forma. Conteaza ca toti adera, sustin, instaureaza, apara si desemneaza o bula de realitate comuna, si zic ca doar asa se gandeste, doar asa se face, si doar asa e bine. Si fiecare independent isi instaureaza propria sa bula de realitate, provenita din seva acelei bule principale.

Ce am observat la ei. Alte caracteristici.

Cand ceva nu se intampla cum vor ei, cand daca .. doamne fereste le incalci asteptarile, adica faci altceva decat ce vor ei, sau daca.. spui sau faci lucruri care nu se pupa cu bula lor de realitate vor fi cele mai haine fiinte. Orice comportament/vorba/actiune care nu se pupa cu linia si sfera lor de realitate nu numai ca nu este privit cu curiozitate, este blamat, cenzurat si ostracizat .. si imediat incepe atacul la adresa persoanei care incearca sa afirme altceva decat bula lor de realitate. Ei ataca persoana, vorbesc de persoana, nu de ideile ei sau comportamentul ei.

Ei nu spun “ideea asta nu imi place”, ci “tu esti gresit”. Nici macar nu spun ca lor li se pare ca tu esti gresit, ca lor nu le placi, ci o spun de parca ala e adevarul absolut.. ei te catalogheaza pe tine ca fiind asa. Ei iti spun tie cum esti tu. Mare grija cu aceste capcane.. si cu a cadea in catalogarile celorlati! Aceste fiinte sunt cam 80-99% din cei din jur.

Sunt imposibil si fara metode de vindecare imbolnaviti de a arunca imediat cu etichete si adjective asupra unei fiinte, atunci cand aceasta fiinta face sau spune ceva din afara ariei lor de incuviintare, din afara bulei lor de realitate, sau mai ales.. doamne fereste daca aceasta fiinta face ceva impotriva asteptarilor lor. Aruncarea cu etichete asupra fiintei in cauza inseamna atac la persoana, chiar daca noi suntem asa obisnuiti cu asta ca nu il mai bagam de seama. Ei folosesc lansarea de etichete odata cu lansarea de pumnale energetice/emotionale. Niciodata doar etichete! Mereu impreuna cu atacuri energetice.

Mi s-a intamplat chiar acum sa am un asemenea atac din partea unei astfel de fiinte. Fara sa am vreo intentie de a-i face ceva rau, de a o dezamagii, etc – m-am trezit ca aceasta persoana era nemultumita de actiunile mele, si bineinteles ca a inceput cu etichete si lansarea de pumnale energetice. In cazul de fata s-a folosit de eticheta cu “esti prea tanara, nu intelegi treburile astea” (exact astea au fost cuvintele. motamo). Asta e o vraja, o hipnoza. Observati ca se folosesc de a-ti spune tie cum esti tu. Si se folosesc de ceva ce tu esti in prezent, intorcandu-l sa para ca si cum lucrul ala e negativ. Ca tu sa iti bagi capul sub acel bocanc. Si sa ajungi tu insuti sa crezi vraja lor, povestea lor, ca tu esti gresit, etc.

In scoala daca erai gras erai facut sa pari gresit ca esti gras – folosindu-se de ceva ce esti si intorcandu-l ca si cum lucrul ala e negativ, pentru ca asa au desemnat ei :)))

Sigura lor putere e puterea de a te face pe tine sa crezi ce zic ei. ) Ei isi creaza realitatea cu gura. Ei zic, si tu crezi )) Si daca crezi, incepi sa te porti ca si cum.. asa e ))) Si tu infaptuiesti practic acel lucru.

Astfel, aceasta persoana spera probabil sa ma fac mica, sa tac si sa imi bag capul sub bocanc. Well, ghinion. Caci m-am prins deja de vraja lor cu pumnalurile emotionale si etichete, si uite ca acestea au inceput sa treaca prin aer. Dar s-a resimtit emotional foarte puternic atacul, persoana in cauza fiind si foarte puternica, nu oricine.

Acum 3-5-10 ani cand nu constientizam aceste lucruri as fi inceput acum sa ma simt rau, sa simt intr-adevar ca sunt prea tanara, ca nu m-am gandit suficient de bine intainte sa actionez, etc etc. Acum stiu ca e total bullshit. Eu stiu clar ce intentii am avut, si degeaba vine cineva si incearca sa imi bage pe gat ca eu am gresit. Greseala daca exista e ok, se discuta si se remediaza. Nu-i nevoie de extra emotii sau atacuri la persoana. Dar aceste persoane pulseaza si se hranesc cu asa ceva. Sunt defapt.. ca niste bieti copii, ei efectiv sunt lipiti genetic de ceva extra care sa ii faca sa renunte la aceste comportamente. Ei nici nu isi pot inchipui cum e sa fie si altfel.

Da.. funny. Una calda, proaspata :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to Top