Despre oamenii vii si oamenii oglinda

Toti avem in structura noastra, in sfera in care ne aflam, si din care ni se proiecteaza experienta, lucruri asa zis bune, si lucruri asa zis rele. Partea pozitiva si partea negativa. Ce am observat: da, cei din jur, de multe ori actioneaza ca niste oglinzi. Reflectand o anumita parte a sferei. Sunt persoane care, in schimb, reflecta cu precadere partile slabe, negative, sau obscure din ceilalti. Ei fac asta instinctiv, si nu este doar o coincidenta ca de fiecare data cand te intalnesti cu ei incepe sa te apuce nervii, frica, angoasa, sau mai stiu eu ce. Aceste persoane sunt ca niste oglinzi care reflecta doar o parte, nu tot ceea ce esti (ar fi imposibil). Intr-un fel, firesc ca e ok, ca asa poti vedea acele parti. Si asta e unul din scopuri. In alta parte, trebuie sa fim constienti ca intunericul, ca si lumina, din noi pot fi nesfarsite, nu are sens sa ne alaturam acestor fiinte.. doar ca sa mai descoperim ceva despre noi :)))

Sau sigur ca.. e optiune libera. Fiecare face ce vrea :)) Dar intunericul din tine e fara capat, atata timp cat.. nu-l aduci la viata, nu-l privesti, nu-l simti. Si asta o poti face si singur, n-ai nevoie de ceilalti, pe care sa te si enervezi dupa :))

Ce vreau sa spun este ca.. fiintele reale pe aici, am observat ca nu se oglindesc unele pe celelalte. Cand te intalnesti cu o fiinta reala nu ai nicio emotie, nu prea exista senzatii, sau fenomene de oglindire. Deoarece.. acea fiinta.. chiar e reala, nu o oglinda. Ea pulseaza viu ceva din ea, nu oglindeste ce esti tu. Are pulsul si viata sa. Asta cam e diferenta intre oamenii oglinda si oamenii reali.

Oamenii oglinda sunt structuri reflectante ale materialului din jur, numit “iluzie”. Aflat in camera de oglinzi, ei sunt oglinzile.

Oglinda/bucata de oglinda e un soi de particula/impuritate pe sfera in care ne aflam. Cu cat sunt mai multe impuritati in sfera in care ne “aflam”, cu atat acele impuritati vor oglindi pe ceilalti. Cand incepi sa luminezi sfera, sa faci curat, sa aduci “intunericul”/particulele/impuritatile la viata, ele dispar, si atunci ceilalti se intalnesc cu tine, dar nu se mai pot oglindi. Nu mai are ce anume in tine sa ii oglindeasca. Tu te re-intorci sa fii soarele/pulsatia proprie, nu o oglinda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to Top