Foarte important: forma umana originala / mintea si materia sunt una si aceeasi

Aseara am inteles/amintit ceva wow pentru mintea si logica pe care o folosesc aici.

Forma umana originala este o creatie la care toate rasele/fiintele din lumea reala (creatia originala) au lucrat / lucreaza. Este ca si cum forma umana in creatia sa originala reprezinta chintesenta tuturor experientelor pe care orice fiinta/rasa le-a avut in aceasta creatie. Fiintele foloseau/folosesc forme diverse derivate din experienta si perspectiva lor unica pe care o aveau asupra creatiei. (formele fizice sunt reflectia intelegerii/cunoasterii pe care o fiinta/rasa o aduce din explorarea creatiei). Multiplele rase aveau “imparatiile” si zonele/creatiile lor, explorand si experimentand creatia in modul lor unic, individual – construind forme fizice diferite in care turnau toata cunoasterea pe care o dobandeau. Formele fizice sunt, intotdeauna, containere de experienta si cunoastere! Astfel isi stocheaza fiintele cunoasterea: in forme fizice. Formele fizice sunt precum super computerele de aici din “realitatea” asta. Astfel formele fizice individuale create si inventate de fiecarei rasa/fiinta sunt similar unei capodopere, sau unei opere de arta – deoarece contin in ele chintesenta cunoasterii si intelegerii dobandita de acea rasa din experimentarea creatiei. Dar apoi, toate rasele si-au unit toata cunoasterea dobandita, toate capodoperele individuale, practic chintesenta din tot ceea ce au inteles/experimentat, si au creat forma umana originala. Forma umana originala contine toata cunoasterea din toata creatia si are abilitatea de a lua orice forma fizica creata vreodata, purtand cu sine intelegerea oricarei fiinte care a existat vreodata. Poate lua forma de pasare, de delfin, de furnica, de nor, de izvor de apa … orice forma vreodata creata din intelegerea si abilitatile oricarei fiinte/rase.

Practic forma umana originala reprezinta chintesenta intregii cunoasteri asupra acestei creatii. Si nu e ca si cum… fiintele au creat forma umana si gata. Acest proces este un proces continuu, pentru ca viata este mereu vie 🙂 Atata timp cat fiintele continua sa experimenteze si sa inteleaga viata ele continua sa toarne intelegerea lor in forma umana. Forma umana este capodopera vie, organul care indeplineste o nevoie specifica a creatiei in care ne aflam.

In realitatea totul indeplineste o anumita nevoie. Nimic nu se intampla din pura intamplare, pana si haosul este inventat si are rolul sau. (defapt paradoxul realitatii reale este ca haosul doar inventat poate sa existe). Totul este facut cu logica si sens. Deci o nevoie specifica exista, iar fiintele lucreaza moment de moment, creand forme fizice care sa indeplineasca aceasta nevoie. Ei creaza formele lor fizice unice, individuale, in acord cu rasa si nota lor unica, iar apoi toate aceste forme sunt puse impreuna, moment de moment, descoperire dupa descoperire, in ceea ce putem numi forma “umana”.

Bineinteles ca in acest joc/simulare/iluzie in care ne aflam, lucrurile stau complet altfel. Ceea ce aici numim forma fizica umana este poate, in cel mai bun caz, doar 0.00001% din ceea ce forma umana reala este. Ceea ce noi folosim in prezent, si numim a fi “corpul uman” este ca si cum ai lua un fir de nisip si l-ai pune intr-o bula de sticla si ai crea un mediu artificial in jurul sau ca sa poti experimenta cu acesta. Cam atat de mic si aproape nesemnificant este ceea ce azi numim “corp omenesc”, in comparatie cu corpul uman real. Faza e ca.. nu a fost nevoie de mai mult de atat, avand in vedere ca .. cunoasterea a tot se regaseste chiar si in cea mai mica celula din forma umana, totul fiind fractalizat. Astfel ca au reusit sa ia o micuta celula din forma umana reala si sa o puna intr-un soi de mediu de laborator, cu care sa exploreze si sa experimenteze toata cunoasterea pe care o are.

Iar acum incepe partea interesanta. In realitate, ceea ce aici numim minte este defapt forma umana originala. Mintea si materia sunt una si aceeasi. Aceasta este capodopera formei umane originale. Cine schimba forma mintii schimba materia si implicit formele fizice. Mintea si materia sunt una si aceeasi. Iar aceasta este forma umana originala.. pe care noi TOTI o purtam aici !

Chiar daca mintile noastre se afla, in prezent, in aceasta simulare … si chiar daca de abia folosim in prezent cel mult 0.00001% din mintea noastra reala, si chiar daca… mintile noastre sunt aproape impietrite si atrofiate de la atata inactivitate, noi TOTI.. chiar ACUM avem POSIBILITATEA de a refolosi intreaga capacitate a mintii noastre, fiecare in masura in care doreste si are nevoie! Fiintele au 100% soveranitate si putere asupra propriilor lor minti ! Chiar daca, din exterior, aparent forte exterioara incearca sa ne controleze mintea, si chiar se intampla si asta!, totusi fiinta reala are in continuare putere cuantica asupra propriei sale minti. Ei sunt capabili sa ne controleze mintea doar pentru ca noi am decis ca vrem sa experimentam aceasta posibilitate, dar asta este alt topic.

Deci ceea ce este nevoie sa fie reamintit este ca… daca schimbam forma mintii putem schimba ORICE asupra formei fizice pe care o vedem. Forma fizica pe care o vedem este copia fidela a starii mintii pe care o folosim. Mintea si materia sunt una si aceeasi! Fiecare fiinta este rege asupra mintii sale. Si poate reveni la puterea mintii sale putin cate putin, sau bucata cu bucata… sau chiar cu totul dintr-o data, daca doreste! Fiecare fiinta este un individ cu intreaga capacitate de decizie si inteligenta, si el din puterea si inteligenta sa unica decide cum si in ce mod face sau nu asta.

Schimbi mintea si forma se schimba. Forma umana poate lua orice forma creata vreodata.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to Top