Jurnal : visul de aseara, reciclarea din nou in poveste

Am avut un vis ciudat aseara. Si il scriu ca sa evidentiez ceva foarte important, in opinia mea. Eram eu, si inca doua persoane reale. Eram noi intr-un soi de camera de hotel, era noapte. In camera de hotel aveam un soi de monitor pe care ne uitam la ceva, probabil un soi de televizor, sau ceva similar. Una din persoanele reale a observat un soi de glitch pe acest monitor. Apoi eu mi-am aruncat ochii pe geam si am observat ceva ciudat, si i-am chemat si pe ei. Pe cer aparusera un soi de joc de lumini ciudate desprinse dintr-o lumina ce parea, initial, o stea. Se multiplicase steaua si se jucau luminile, portocalii ca focul, mai mici si mai mari, sub forma de discuri luminoase rotunde, in jurul unui centru, ca un soi de organism viu – roi de albine, etc.

Vazand asta ne-a picat fisa ca e ceva ciudat (chiar si in vis fiind), si in momentul in care ne-a picat fisa si eram gata sa ne trezim ca e ceva ne-inregula, parca tot cadrul s-a rupt, si am ajuns intr-un soi de backstage. In care, culmea.. surpriza… erau niste fiinte care monitorizau tot ce se intampla, inclusiv scenariul nostru care tocmai se rupsese, si ne-au luat in primire. Pe unul din noi l-au dizolvat, zicand ca nu era real, era program pe calculator. Si l-am observat pe acela dizolvandu-se intr-un soi de functie matematica. Si am ramas eu si cu inca o fiinta. Si aici s-a intamplat ceva foarte interesant. Amandoi eram debusolati, totul se intamplase prea rapid, eram asa suprinsi ca ramasesem muti, mintea ne statea in loc, desi intelegeam ce se intampla. Mie mi-a zis ca eu n-am suflet si ca de asta trebuie sa ma intorc. Am fost putin nedumerita, parca nu eram convinsa, dar totusi i-am crezut. Mi-au zis ca ori aleg sa mor, ori aleg sa ma intorc si sa mai incerc odata, dar incercarea va fi ceva dureros/dificil. Deci ambele posibilitati erau cam nasoale. De fiinta cealalta au zis ca e reala, si ca nu are sens sa o mai bage iar pentru ca se va evapora, intr-un sens. Adica, stie singura sa se scoata, nu are sens sa mai joace joculetul. Si eu am ramas putin uimita, nu am avut timp sa gandesc, caci m-au grabit si asa ca am decis.. ok, aleg sa ma intorc, sa incerc scenariul dificil.

Asta a fost visul. Si acum foarte importante considerente pe tema visului:

1. Am avut mare noroc ca mi l-am amintit dupa ce m-am trezit. Deoarece ma trezisem si nu il mai stiam, si incepusem sa intru in starea zilei de azi, si brusc, ca niciodata, mi-a venit visul in minte.

2. Si prima impresie pe care am avut-o a fost: shit, am inghitit galusca. A fost … nu simplu, extrem de simplu, pentru aceste fiinte sa ma prosteasca dandu-mi sa aleg din doua scenarii create de ei. Mi-au zis ca n-am suflet, eu i-am crezut si m-am trezit dintr-o data in pozitia in care eu a trebuit sa aleg din optiunile alea oferite de ei. Puteam sa ma opresc, sa zic: “nu”, “stop”, “prima data mi se spune ce dzeu se intampla aici si dupa mai vedem. “ Dar pentru ca mi-au zis ca n-am suflet, m-am speriat, si decat scenariul cu moartea am ales sa intru din nou. Se vede ca emotiile continua sa-si faca rulajul nu doar in lumea “fizica” si de asta m-am hotarat sa scriu postul asta.

Si in lumea “energetica” / “astrala” – parte tot a matrixului, exista emotii, si acolo putem fi lucrati la fel de bine de fiintele care stapanesc peste acele taramuri. Ideea este ca chiar i-am crezut. Mi-au zis ca n-am suflet si eu i-am crezut. Tin minte ca m-am intrebat putin in interiorul meu si chiar am zis si cu voce tare: “pai si toate intrebarile mele, toate incercarile mele, toate scormonelile, alea ce sunt?” – dar ei m-au grabit, si m-am inspaimantat.. “decat sa mor, mai bine ma intorc” m-am gandit.

De aici putem observa cat de usor ii este oricarei fiinte sa ne faca scenariul cu gura! Ei zic si noi credem.

Din nou… foarte pacalicioase starile astea. Daca nu ne dobandim aici, in viata fizica, o putere psihica, o amintire mai puternica decat fierul in interiorul nostru, este foarte usor sa fim manipulati, reciclati sau prostiti si aici, dar si in orice alt plan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to Top