Despre liberul arbitru si miscarea prin realitate

Orice actiune te plaseaza pe fagasul ei de realitate. (foarte foarte foarte important!!) Realitatea e decisa deja. Cuprinde in ea multitudinea infinita de posibilitati limitate. Deci nu poti face nimic nou. Dar liberul arbitru se refera ca poti alege din ceea ce a fost presetat deja. Si modul in care alegi este actiunea. Nu gandul, nu ideea, nu emotia, nu intuitia goala. Odata ce ai infaptuit ceva acel lucru te schimba. Te pune pe o alta directie, realitatea ta se schimba – dar se schimba asa subtil incat nu observi. Daca continui sa faci acea actiune – si actiuni adiacente ei ca si energie, putere – vei observa dupa un timp ca toata realitatea ta s-a schimbat. Ai trecut in alta dimensiune, fara sa observi.

Candva am avut un bun exemplu. Un prieten ce l-am intalnit din pura sansa, intr-o noapte in parcul Politehnicii din Bucuresti – misca obiecte si stingea farurile de pe strada cu mana. Acest om se atrena cateva ore bune in fiecare zi. Nu fusese dintodeauna asa. Nu avusese capacitatea de a face asta dintotdeauna, nu se nascuse asa. Cu 5 ani in urma se apucase sa studieze telekinezia, si cuplandu-o cu studiul fizici clasice si al fizicii relativiste, a inceput sa o aplice practic. La inceput exersa 8-9 ore pe zi in camin. Dupa 5 ani stingea farurile acelea inalte care tin strada luminata, intr-un minut – tinand mana catre ele si rasufland. 

Orice este posibil (in universul limitat dar infinit, asa cum am spus). Tot ce poti gandi este real deja. (nu putem gandi deja ganduri create deja, in matricea infinita dar limitata). Singurul lucru care ramane este sa-l demonstrezi prin actiune.

 

DN2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to Top