Visul repetat

Multi oameni se tem sa inteleaga ca totul este o simulare. Un joc pe calculator, la un nivel extrem de avansat, sau desigur.. extrem de banal, pentru cine isi aminteste. Ceea ce aici consideram tehnologie este ceva mai de rasul lumii in realitate. E ca si cum am incerca sa manacam ciorba cu o caramida. Si inventam caramizi din ce in ce mai fancy cu care sa mananci ciorba. N-are nicio treaba. Mie mi se pare aproape o insulta, ceva din mine se intoarce pe dos, cand aud pe astia ce divinizeaza tehnologia de pe aici. Ei ori nu pricep ce inseamna adevarata tehnologie, nu au amintirile sa-si aminteasca, ori mintea lor face parte din insasi aceasta tehnologie, si nu pot vedea altceva. Daca si-ar aminti s-ar uita cu ochi de ras la ce numesc astia tehnologie pe aici. Tehnologia adevarata e legata de ceea ce oamenii numesc inteligenta “divina”. In lumile reale tehnologia e ceva in fata careia iti vine sa te inchini, atat de sclipitoare si pulsatorie este de inteligenta celui ce o creaza, sau de a grupului care o naste (caci se lucreaza la multe creatii si in comun). Oamenii nu pricep ca insasi creatia, ceea ce ei numesc creatie pe aici (desi in realitate sunt de bilioane de ori creatii mai sclipitoare) este insasi o tehnologie. Orice creatie este o tehnologie, si orice tehnologie, firesc… este o creatie. Unele creatii sunt vii, organice, pulsand clipa de clipa inteligenta vie a creatorului, iar altele simulate si repetate, ca aceasta in care ne aflam.

Noi aici nici macar nu ne aflam intr-o creatie organica, vie – deci creatia asta in care ne aflam nu este nici macar reala. O creatie reala este vie, fiintele si realitatile din ea pulseaza inteligenta vie a creatorului, clipa de clipa. Este ceva greu de exprimat in cuvinte lumesti.

In fine… divaghez. Am zis toate astea ca sa se priceapa la ce nivel sunt lucrurile, si cum cei ce privesc tehnologia aici ca pe ceva wow… in realitate, e ca si cum ai privi o mana de praf si ai zice wow. Si nici macar praf real, ci un praf pe calculator. :))

E atat de diferita lumea reala de aceasta simulare ca deseori nici nu poti gasi cuvintele sau un corespondent prin care sa explici.

In realitate totul este viu, totul pulseaza. Aici doar pare ca este asa. Iar viul, care este mereu schimbator, mereu unic, mereu altfel, aici a fost simulat prin repetitie. Aici avem iluzia schimbarii, anotimpuri, zi-noapte, etc. Totul ca sa para ca se schimba ceva, defapt e aceeasi unica clipa, nemiscata, aceleasi scenarii si programe repetate la infinit, intr-un loop continuu “de cand e lumea”. Si oamenii numesc asta viata, viu :))) Nici dupa 50 de primaveri ei nu inceteaza sa se bucure iar ca e primavara. Dupa 50 de craciunuri ei inca se bucura ca taie un porc :))) Repetitia asta nu le bate deloc la ochi, si asta desigur.. deoarece mintea lor este insasi parte a jocului. Ei nu mai au bucatica de minte reala in ei care sa le aminteasca adevarul.

Firesc ca totul este o simulare pe aici. Si firesc ca cu cat cineva incepe sa-si aminteasca cu atat are sanse sa isi aminteasca de ce se afla aici. Caci, ok, totul este o simulare, dar se pare ca ne aflam in ea. Deci… am ales sa jucam jocul asta cu un scop. Si e cazul sa sune clopotelul intern si fiinta sa-si aminteasca de ce se afla in jocul asta.

Atata timp cat nu realizezi ca esti intr-un joc, ai zero sanse de a juca jocul si mai ales de a-l termina. De asta adevarul este important. Adevarul aduce cunoastere, si cunoasterea re-instaureaza putere. Dupa, omul se descurca singur.

2 Responses

 1. Cum imi aduc aminte? Caci nu simt, si nu prea am intuitie. Stiu ca nu e real, dar asta am dedus-o mental. Nu simt, nu sunt conectat cu Sursa Adevarata. M-am gandit o data sau de doua ori, daca nu sunt decat o regula fara suflet? Totusi, faptul ca vreau sa ma trezesc, sa imi aduc aminte, trebuie sa fie pentru ca am suflet.

 2. Mey Alexandru.. intrebarea este raspunsul! Se intreaba un nebun vreodata daca este nebun? Din experienta mea, toti suntem conectati cu sinele nostru real (ceea ce tu spui Sursa Adevarata). Fara conexiunea asta nici nu puteam sa fim aici. Sinele nostru real (spirit, suflet, higher self, sursa adevarata) este cel alaturi de care lucram cot la cot in realitatea asta.
  Cum sa iti aduci aminte? Din ce vad eu deja iti aduci aminte, dar probabil ca ori compari cu ce vezi la altii – crezand ca stii tu e mic si nesemnificant, ori te astepti ca aducerile aminte sa fie ca si cum ai vedea negru pe alb scris undeva. Firesc ca aducerea asta aminte, dupa milioane de ani de somn, pare la inceput ca nimic. Pare ca imaginatie, nebunie. Deductie logica .. este chiar f bine spus. Deoarece.. cum am putea noi sa “deducem” daca nu am avea deja acea informatie in noi? Deci mai mult decat o deducere.. este mai mult o recunoastere a ceva ce stiam deja, dar acum ni se pare ca am dedus-o. Informatia era deja parte din noi. Noi doar o descoperim / deducem / amintim. Asta numesc eu amintire.
  La mine e departe de a-mi aminti asa cum imi amintesc cum ma dadeam in leagan cand eram copil. Amintirea realitatii reale e departe de a fi asa vie. Ba chiar mai mult.. la inceput erau doar firisoare aproape inexistente. Acum.. dupa 2-3 ani de lucru cu mine, incepe sa apara din ce in ce mai vivid si mai puternic. Dar tot nu se poate compara cu o amintirile din lumea fizica. Inca.
  La mine e mai mult ca o amintire dintr-un vis. Cand parca.. simti senzatia unui lucru, dar nu poti numi exact ce anume e. Asa a inceput la inceput. Apoi cu timpul am prins experienta si foarte important: am inceput sa am incredere, si folosind si deductia logica cum ai mentionat si tu, reusesc acum f rapid sa numesc ceea ce vad. La inceput imi lua luni de zile pana puteam sa numesc cu cuvinte ceea ce vedeam in interior ca si amintire. Acum reusesc uneori chiar imediat.

  “Cum imi aduc aminte?” Din experienta mea, lucru despre care sunt aici sa vorbesc si sa dau mai departe, singurul lucru.. cel mai eficient care ma ajuta sa imi amintesc adevarul este acesta: statul in prezent. Zero ganduri, zero emotii – pura observatie de sine. Adica.. ma opresc din orice, si intru intr-o stare de observatie pura. Observ scena in care ma aflu (dormitor, gradina, strada, etc) fara sa am vreo asteptare. Imi observ si interiorul meu in acelasi timp. Si doar stau asa ff prezenta. Asta nu numai ca imi aduce aminte de lucruri, dar .. imi incarca sistemul energetic cu viata din interiorul meu, ma simt energizata, inspirata, inteleg lucruri uneori fara sa le mai trec prin minte. Si … multe altele 🙂

  Incearca cateva saptamani, si spune-mi ce observi.

  (Probabil vei avea nevoie de un caiet de notite, sau de telefon sa scrii. )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to Top