Invented speech

Limbajul uzual contine keywords pentru a tine utilizatorii adormiti sub o pacla si plasa mentala. Aceste keywords se gasesc si sunt inserate aproape in orice melodie, film, discurs public, radio si cel mai adesea direct in limbajul pe care il folosim. Desigur ca cele mai evidente dintre ele sunt panourile publicitare. Uneori am observat chiar pe tricourile si hainele oamenilor, afisate tot soiul de keywords. Acestea sunt cuvinte, de multe ori, aparent banale precum casa, cal, pom, copac, etc.. dar alteori sunt foarte evidente precum cuvinte cheie care sa trezeasca si sa inoculeze individului anumite imagini, dorinte si porniri precum sexul, bautura, agitatia, dorinta de ceva anume, frumusete, etc etc. Tot, absolut tot limbajul pe care il folosim in mod uzual este codat si contine keywords ca la folosirea sa sa ne adormim unii pe altii.

Unul din cele mai importante lucruri este acesta: sunt doua moduri de comunicare:
– Modul direct, din suflet, din 100% adevar
– Modul virtual, din obisnuinte, tipare, somn, programe.

Cand vorbim din adevar, independent de cuvintele pe care le folosim transmitem adevar si viata in jur, si asta ajuta la trezire si rejuvenare. Cand vorbim din programe repetate ne adormim pe noi insine si pe ceilalti, practic doar ne tinem adormiti in acelasi ciclu in care ne aflam. Adevarul aduce mereu noutate, surpriza, pentru ceilalti dar mai ales pentru cel ce il foloseste. Tu insuti te simti rejuvenat, adus la viata.

Care e distinctia intre ele ? Un exemplu simplu: Te intalnesti cu cineva, care e primul lucru care il spui? In Romania se foloseste “ce faci”?
“Ce faci” poate fi spus din adevar cand chiar te intereseaza ce face acea persoana, esti curioasa si ala e interesul tau real din clipa aia. Dar rar, extrem de rar cineva mai foloseate astfel aceata expresie. 99,99% se foloseste in mod programat, automat, fara interes de a stii ce face acea persoana. Adica este o expresie spusa pur si simplu ca o linie oarecare dintr-un film, care nu arata adevarul a ceea ce tu simti fata de acea persoana. Daca esti surprins sa o intalnesti adevarul ar spune “sunt surprins sa te vad”. Daca esti fericit sau bucuros sa vezi persoana adevarul ar spune “ma bucur sa te vad” / “te intampin cu bucurie”, etc, etc. Daca, in schimb, persoana respectiva iti creaza greata sau frica la vederea sa adevarul ar spune “simt greata sa te vad”. Persoana poate ar ramane surprinsa, dar in cele mai multe cazuri daca esti sincer cand o spui doar te va intreba de ce, ce s-a intamplat. Tu vei avea sansa sa fii sincer si sa-i spui ce simti si multe din neclaritatile dintre voi se rezolva astfel, ca un soare care incepe sa clarifice cerul innorat. O mare supriza este ca atunci cand esti sincer, oamenii lasa garda jos si devin si ei sinceri cu adevarat. Vei fi surprins de ce raspunsuri diferite de ce te asteptai primesti atunci cand iti faci curaj sa fii sincer cu adevarat.

Dar oamenii nu-si vorbesc astfel unii altora, nu-si vorbesc din adevar, ci din programe uzuale care ruleaza cu sau fara voia lor. Multi de abia sunt constienti de emotiile si simtamintele pe care le au si le simt. Dapai sa stie sa le exprime sincer. E nevoie de o armata de psihologi pentru a invata oamenii cum sa se inteleaga pe ei insisi si sa intelega ce simt. Deci la modul asta se intampla lucrurile in acest moment. (asta din varii motive programate, pe care nu le ating acum)

Ca sa poti cuvanta din adevar trebuie sa ai cunoastere sau vedere asupra sa. Cum poti spune ceva adevarat, daca nici macar tu nu stii care iti e 100% adevarul ?

Se baga oamenilor in cap si pe gat, constant, zi de zi, clipa de clipa, ceea ce ei trebuie sa creada, sa perceapa, sa simta. Se utilizeaza mai nou tv-ul, radio, internetul si mai ales insasi limbajul programat, vorbit automat, exact ca robotii, care contine intelesuri secundare, care isi fac efectul in om exact ca o pastila.

Cine vrea sa inteleaga putin mai bine despre codarea limbajului poate sa vada filmul They Live. Las mai jos doua alte resurse de ajutor in decodarea limbajului si a insemnatatii cuvintelor pe care le utilizam:

Chiron Last – seria The Golden Web (3 parti)

https://www.youtube.com/watch?v=5PgX8l9AgzE&t=112s (partea 1, restul le gasiti pe canalul sau. le puteti si downloda in calculator, nu se stie cat timp vor continua sa fie “online”)

Analysing and listing the keywords – autor necunscut

http://freeyourbrain.tripod.com/keywords.htm (tot siteul este extrem de util)

Atrag atentia, din nou, ca daca vorbesti din adevar te trezesti automat ca nu iti mai vine sa spui mereu aceleasi cuvinte repetate, ci iti vine sa vorbesti viu din ceea ce chiar te intereseaza si ti se intampla, adica reprezinta adevarul in tine. Si o alta mentiune este ca adevarul si sinceritatea adevarata este o unda. Cand vorbesti din adevar, modulezi adevar (este o forta imensa, similara cu un far luminos) in cuvintele pe care le spui, fara sa faci asta voit. Aceasta forta infuzeaza acum cuvintele spuse si ii trezeste/ rejuveneaza / aduce aminte adevarul la cei din jur.
Cand vorbesti din programe, din somnul repetat, etc ii adormi pe cei din jurul tau, tot fara stiinta si voia ta directa.

Mai trebuie sa mentionez ca adevarul rejuveneaza doar fiintele nascute din adevar, deci continua-ti treaba chiar daca unii vor incepe sa faca ca mascaricii incat sa te faca sa taci. Daca nu esti suficient de convins poti fi usor deturnat, deoarece multi au interesul ca adevarul sa ramana adormit. Totusi, mare atentie, exista o regula de aur pe care toata lumea o respecta, culmea, care spune ca adevarul este intotdeauna permis si are cale libera in toate lumile si toate formele, toate manifestarile. Stati fara atentie la toate tertiplurile lor de a speria fiinta sa zica adevarul, de a incerca sa o indeparteze inducandu-i teama, ca va fi ostracizata, omorata, batjorocita, considerata nebuna, etc etc. Astea sunt doar cuvinte, doar teateu, doar show, pentru a intoarce fiinta inapoi, pentru a o determina ca singura sa se opreasca, de multe ori inducandu-i emotii precum vina, rusine sau frica (astea trei sunt principalele lor metode 🙂 ) Fiti increzatori si linistiti adevarul are mereu intaietate, e regula de aur. La exterior ei vor manipula si crea povesti cu cine ce a mai patit pentru ca a spus adevarul, doar ca sa creeze panica, frica si teatru pentru ceilalti, dar in mod real se intampla fix invers, cel ce zice adevarul are drum liber si e respectat chiar de ei.

Toate lumea si toate lumile functioneaza cu o singura forta reala: adevarul si viata vie. Firesc ca toti stiu asta, aici doar joaca teatru intr-un soi de show similar unui experiment. Ei fac toata realitatea cu gura! (am mai scris despre asta aici). Singurul lor skill este sa convinga fiinta reala de ceva anume! Apoi fiinta reala este cea care face acel lucru de care e convinsa sa fie real ! 🙂 Intelegeti acum cum se intampla ? Fiinta reala creaza si sufla realul, ei doar au ocupat locul de a dicta cum si unde (!) sufla fiinta reala. E ca si cum ai avea o floare frumoasa care face constant un parfum imbietor, sau din care curge miere, sau mai bine… un soi de izvor care imprastie apa si viata. Ei doar misca acel izvor sa imprastie apa vie acolo unde au ei nevoie.


Suplimentar:

Pentru cine este interesat de revenirea la adevar, poate sa inceapa sa practice deparazitarea corpului fizic (pentru de-robotizarea instinctelor), statul in prezent adica observatia la rece a “filmului” din jur, sinceritatea de sine si ascultarea sufletului. Toate astea conduc fiinta din nou la ea insasi, de unde isi poate trage singura in continuare restul de informatii si resurse. (am descris despre aceste lucruri am scris aici: https://lumeadinoglinda.ro/deparazitare-restituirea-sinelui/)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to Top